O Μπρους Σπρίνγκστιν υποστηρίζει την Χάρις – Aποκαλεί τον Τραμπ «τύραννο»

Στο μεταξύ, στην προεκλογική εκστρατεία της δημοκρατικής υποψήφιας και Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, ο θρύλος της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν ανέβηκε χθες, Πέμπτη, στο βήμα στην Ατλάντα της Τζόρτζια για να εκφράσει την υποστήριξή του προς αυτή και να καταδικάσει τον Τραμπ.

by Times Newsroom

Ο Τραμπ «είναι υποψήφιος για να γίνει ένας αμερικανός τύραννος», είπε ο Σπρίνγκστιν απευθυνόμενος στους υποστηρικτές της Χάρις και πρόσθεσε ότι ο ρεπουμπλικανός δεν καταλαβαίνει τη χώρα ούτε τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός.

Ο Σπρίνγκστιν δήλωσε ότι υποστηρίζει την Χάρις επειδή θέλει να δει κάποιον στο Λευκό Οίκο που να σέβεται το Σύνταγμα των ΗΠΑ και να έχει στόχο να οικοδομήσει μια οικονομία για τη μεσαία τάξη. Ο διάσημος τραγουδιστής ερμήνευσε επίσης μερικά τραγούδια με μια ακουστική κιθάρα και φυσαρμόνικα για τους συγκεντρωμένους.

Η Τζόρτζια είναι μία από τις επτά αποκαλούμενες αμφίρροπες πολιτείες που θεωρούνται αποφασιστικής σημασίας για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Για να κερδίσει, ένας υποψήφιος χρειάζεται 270 ψήφους εκλεκτόρων. Η Τζόρτζια έχει 16 εκλεκτορικές ψήφους.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν νίκησε τον Τραμπ στην πολιτεία αυτή με διαφορά λίγο λιγότερες από 12.000 ψήφους. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο Τραμπ έχει οριακό προβάδισμα στην Τζόρτζια, την επιλεγόμενη «πολιτεία του ροδάκινου», αλλά οι περισσότεροι θεωρούν πως η διαφορά είναι πολύ μικρή για να θεωρηθεί δεδομένη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή