Πιερρακάκης: Τον Σεπτέμβριο χιλιάδες μαθητές θα φοιτήσουν στα σχολεία που τους αξίζουν

«Τον Σεπτέμβριο χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες θα φοιτήσουν στα σχολεία που τους αξίζουν. Ανακαινισμένα, βαμμένα, συντηρημένα, με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις», αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας για το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» με το οποίο θα ανακαινιστούν περισσότερες από 426 σχολικές μονάδες, πολλές από αυτές σε συστεγαζέμενα σχολεία.

by Times Newsroom

«Το στοίχημά μας: να φέρουμε το αύριο στο σήμερα. Να επενδύσουμε στα όνειρα, στις δυνατότητες, στις ίσες ευκαιρίες για όλα τα παιδιά», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Πιερρακάκης.

Η ανάρτηση του υπουργού Οικονομικών:

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή