Πόσες πικρές λέξεις και γέλιο χωράνε αρμονικά σε μία φωτογραφία

Στην κάθε φωτογραφία υπάρχει μια πραγματικότητα τόσο λεπτή που γίνεται πιο αληθινή από την πραγματικότητα.

by ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ

Πόσες πικρές λέξεις και γέλιο χωράνε αρμονικά σε μία φωτογραφία ;

Βρήκα στα κοινωνικά μέσα αυτή την επί τέσσερα φωτογραφία και η ανάρτηση έγραφε « Λένε πως μία φωτογραφία είναι όσο 1000 λέξεις. Επομένως εδώ έχουμε 4000 λέξεις»

Και δώσ’ του τα χα-χα-χα και τα λάϊκς.

C:\Users\bizimpaok\Documents\ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ\Gif\Πόσες λέξεις χωράει μία φωτογραφία ;\P_F_L_n.jpg

Κι έψαχνα μια εξήγηση  για όλα τούτα, πώς δηλαδή τόσες πολλές πίκρες συσσωρευμένες σε τέσσερεις φωτογραφίες να προκαλούν τόσο ανθεκτικό γέλιο.

Κι ανάμεσα στα διάφορα κατεβατά που βρήκα μου αποτυπώθηκε η παρακάτω σκέψη:

Η εικόνα είναι, ίσως, το πρώτο μέσο που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος, για να καταγράψει παραστατικά τις ιδέες του, να διακινήσει τις σκέψεις του, ακόμα να εκφράσει τα συναισθήματά του. Στην κάθε φωτογραφία υπάρχει μια πραγματικότητα τόσο λεπτή που γίνεται πιο αληθινή από την πραγματικότητα. Γι’ αυτό φτιάχνουμε φωτογραφίες για να καταλάβουμε τι σημαίνει η ζωή μας για εμάς.

Κάπως έτσι 4000 πικρές λέξεις και γέλιο χωράνε αρμονικά σε μία τετραπλή φωτογραφία και καθώς έχει τόσο παραστατικό πρόλογο και επίλογο, που το υπόλοιπο δεν χρειάζεται να το διαβάσει κανείς…. Το ζούμε καθημερινά νομίζω.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com