Προκόπης Παυλόπουλος για τον Πέτρο Μολυβιάτη: «Επιτέλεσε το εθνικό επίτευγμα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας»

Η συλληπητήρια δήλωση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

by Times Newsroom

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ακαδημαϊκός Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Πέτρου Μολυβιάτη: «Με άφατη οδύνη αποχαιρετώ τον ευπατρίδη Πέτρο Μολυβιάτη. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που κάθε Έλληνας δικαιούται να πει ότι η απώλειά του αφήνει πραγματικά ενα δυσαναπλήρωτο κενό στη δημόσια ζωή του τόπου.

Ο Πέτρος Μολυβιάτης υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και συμπορεύθηκε μαζί του όταν εκείνος επιτέλεσε το εθνικό επίτευγμα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας και της θεσμικής και πολιτικής εδραίωσης της Μεταπολίτευσης. Ως διπλωμάτης και ως πολιτικός, ο Πέτρος Μολυβιάτης υπερασπίστηκε στο ακέραιο την πατρίδα μας και τα εθνικά μας θέματα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές. Με τίμησε με τη διαχρονική φιλία του και γι’ αυτό προσωπικά αισθάνομαι την απώλειά του στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στα παιδιά του Λώρα και Γιώργο και στα εγγόνια του»

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή