Σκότωσε «κατά λάθος» τον γιο του που είχε σύνδρομο Down και τον αποτέφρωσε

Κρατείται με εξωφρενική εγγύηση

by Times Newsroom

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν πατέρα για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε, καθώς σκότωσε τον γιο του που είχε σύνδρομο Down και στη συνέχεια τον αποτέφρωσε, υποστηρίζοντας ότι ήταν ατύχημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Toofab, στις 2 Δεκεμβρίου στο Χιούστον ο Michael Howard ειδοποίησε την αστυνομία, αναφέροντας ότι πριν από 17 ώρες πυροβόλησε τον 20χρονο γιο του Mark Howard στο σπίτι τους, επειδή τον πέρασε για ληστή.

Όταν αντιλήφθηκε το λάθος, πήρε τη σορό και με ένα τρακτέρ τη μετέφερε σε απομακρυσμένο κτήμα του, όπου την αποτέφρωσε, ισχυριζόμενος ότι «αυτό θα ήθελε» ο γιος του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην οικεία, θρήνησε και αποφάσισε να παραδοθεί.

Ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν ότι η δολοφονία δεν έγινε «κατά λάθος», επειδή ο Michael ήταν υψηλής λειτουργικότητας, παρά το σύνδρομο Down, οπότε δεν θα μπορούσε να γίνει λάθος από τον πατέρα του.

Επίσης, ψάχνοντας το τηλέφωνο του πατέρα, βρήκαν ότι προηγουμένως τηλεφώνησε στη σύζυγο και στον άλλο γιο τους, προτού καλέσει την αστυνομία, πράξη που παρέλειψε να αναφέρει στις Αρχές, όπως και η οικογένειά του.

Πλέον, ερευνάται το κίνητρο της δολοφονίας, αλλά και ο άλλος γιος, καθώς διαπιστώθηκε ότι πέρασε από το σπίτι μέχρι να φτάσει η αστυνομία, αλλά κανείς δεν ξέρει τι έκανε. Από την άλλη, ο πατέρας κρίθηκε προφυλακιστέος και κρατείται με εγγύηση 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή