Τσιάρας στους αγρότες Καρδίτσας: Θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για συνδεδεμένη ενίσχυση σε βάμβακι και καλαμπόκι

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, έγινε ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση

by Times Newsroom

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, στη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, διαβεβαίωσε ότι θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα, ώστε οι παραγωγοί βάμβακος και καλαμποκιού να λάβουν τη συνδεδεμένη ενίσχυση.

Ο κ. Τσιάρας δήλωσε προς τους εκπροσώπους των αγροτών ότι θα εξαντληθούν όλα τα όρια και θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που δημιουργεί η μειωμένη παραγωγή, λόγω Daniel, χωρίς να τίθενται σε κίνδυνο οι επιδοτήσεις του επόμενου έτους.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κώστας Τζέλλας, έθεσε, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν την ανάγκη αναπλήρωσης του εισοδήματος των αγροτών της περιοχής, το πρόβλημα της μειωμένης παραγωγής και της ακαρπίας, την ανάγκη επικαιροποίησης του κανονισμού του ΕΛΓΑ, αλλά και τη συνέχιση του προγράμματος απονιτροποίησης, το οποίο ο κ. Τσιάρας έχει θέσει ήδη στην ΕΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείο, έγινε ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση για το σύνολο των ζητημάτων, τα οποία ετέθησαν, καθώς και για τις προοπτικές της καλλιέργειας βάμβακος.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή