Άδωνις Γεωργιάδης: Η οργισμένη ανάρτηση για φωτογραφία του που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε μία φωτογραφία του που κυκλοφόρησε στα social media.

by Times Newsroom

«Εδώ και μέρες κυκλοφορεί αυτή η φωτογραφία στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να με εμπλέξουν στην δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτογραφίες και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες. Το φοβερό όμως στην προκειμένη περίπτωση όπως έμαθα χθες είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι τελικά η Εισαγγελεύς αλλά μία απλή δικηγόρος. Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τη διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Το πράγμα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com