Εκλογές 2023: Επιβάλλεται η «κυβέρνηση ηττημένων» λέει ο Γεροτζιάφας – ΝΔ: Σαφείς πλέον οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης των ηττημένων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γρηγόρης Γεροτζιάφας

by Times Newsroom

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε αρχικά πως «είναι υποχρεωτικό να σχηματιστεί κυβέρνηση την 21η Μαϊου για λόγους σταθερότητας και πολιτικής ηγεμονίας μιας συνολικής αντίληψης που αντιτίθεται στην νεοφιλελεύθερη γραμμή της κυβέρνησης, στον νεοφιλελευθερισμό της δεξιάς» για να προσθέσει στην συνέχεια πως ο σχηματισμός συγκυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜεΡΑ25 – εφόσον βγαίνουν οι αριθμοί – «επιβάλλεται. Επιβάλλεται γιατί έχουμε μια πολιτική γραμμή που είναι η σοσιαλδημοκρατική γραμμή. Που υποστηρίζει την ανασύσταση και θωράκιση του κράτους πρόνοιας».

Στο ερώτημα δε αν προβληματίζεται από τις θέσεις του κόμματος Βαρουφάκη που επαναφέρει τις οδυνηρές εμπειρίες με το κλείσιμο των τραπεζών το 2015 είπε «εμένα αυτά μου θυμίζουν κοκορομαχίες πριν από τις φοιτητικές εκλογές. Το βράδυ των εκλογών θα προκύψει η αδήριτη ανάγκη επανασύστασης του κράτους».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα η ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τον κ. Δραγασάκη, τον κ. Τσακαλώτο, τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Χατζησωκράτη, σήμερα ήταν η σειρά του κ. Γεροτζιάφα να μιλήσει για κυβέρνηση ηττημένων, λέγοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση ηττημένων επιβάλλεται αν βγαίνουν οι αριθμοί! Οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς! Θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο κυβέρνηση ηττημένων, αν μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου «βγαίνουν τα κουκιά», ό,τι και να λέει σήμερα για «ξεκάρφωμα ο κ. Τσίπρας».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή