Δημοσκόπηση GPO: Πάνω από 33% η ΝΔ, διαφορά 17,3 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Iσχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

by Times Newsroom

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά» το κυβερνών κόμμα προηγείται στην «κούρσα» των ευρωεκλογών με ποσοστό 33,6%. Ακολουθούν: ΣΥΡΙΖΑ 16,3%, ΠΑΣΟΚ 13,5%, Ελληνική Λύση 9,1%, ΚΚΕ 8,8%, Νίκη 3,4%, Πλεύση Ελευθερίας 3,1%, Νέα Αριστερά 2,7% κα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις των πολιτών σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ. Στο ερώτημα «ποιον από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε» ο Γιώργος Αυτιάς προηγείται με 40% και ακολουθούν η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Πύρρος Δήμας, ο Φρέντι Μπελέρης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θανάσης Εξαδάχτυλος, η Βούλα Πατουλίδου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com