Τι είχε πει η Αννα Παναγιωτοπούλου για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Άννα Παναγιωτοπούλου: Λάθος μου που ψήφισα Τσίπρα - Ο γιος μου με... «μούντζωσε»

by Times Newsroom

Ήταν λάθος επιλογή να ψηφίσω τον Αλ, Τσίπρα, απογοητεύτηκα πάρα πολύ, δηλώνει η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, αποκαλύπτοντας πως όταν το είπε στον γιο της, που ήταν συμμαθητής του σημερινού πρωθυπουργού, αυτός τη μούντζωσε.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά μια αριστερή κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το γιο της, ο οποίος την παρότρυνε να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ήταν συνέχεια εκτός σχολείου.

«Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;» αναρωτήθηκε η Άννα Παναγιωτοπούλου, ενώ όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και πως τον κρίνει ως πρωθυπουργό είπε:

«Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ” έξω και πέρναγε τις τάξεις». 

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης δημοσίευσε στο youtube η Ομάδα Αλήθειας άνευ σχολίων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com