Αναλυτικά στοιχεία πριν από τον αγώνα όταν στοιχηματίζετε στο τένις

by Times Newsroom

Τα αθλητικά στοιχήματα σάς επιτρέπουν να βελτιώσετε γρήγορα τη δική σας διάθεση και επίσης δημιουργούν μια ευκαιρία για πρόσθετο εισόδημα. Ο παίκτης χρειάζεται μόνο να επιλέξει έναν κλάδο που θα έχει το περισσότερο ενδιαφέρον για αυτόν, καθώς και να εκπροσωπείται καλά στο γραφείο του στοιχηματισμού. Για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας όταν στοιχηματίζετε στο τένις, είναι σημαντικό να κάνετε μια ανάλυση πριν τον αγώνα. Οι ιδιαιτερότητες του αθλήματος έχουν αποδείξει ότι η ανάλυση απαιτεί συνήθως ελάχιστο χρόνο.

Επιφάνεια γηπέδου τένις

Αν μιλάμε για σημαντικές παραμέτρους, τότε αυτή θα είναι μια από τις πιο σημαντικές. Είναι αυτή που καθορίζει αν ένας τενίστας θα μπορέσει να αποκαλύψει πλήρως τις δυνατότητές του. Μπορείτε να τοποθετήσετε αποτελεσματικά στοίχημα τένις στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Για να γίνει αυτό, αρκεί να περάσετε από μια σύντομη διαδικασία εγγραφής, καθώς και να κάνετε την πρώτη κατάθεση. Ο πράκτορας στοιχημάτων παρέχει επαρκή αριθμό εργαλείων για την αναπλήρωση του λογαριασμού.

Οι αγώνες παίζονται στους ακόλουθους τύπους επιφανειών:

  • σκληρό
  • χώμα
  • γρασίδι
  • συνθετικό χαλί

Ένα γήπεδο με χώμα παρέχει μεγαλύτερη αναπήδηση, επομένως το σερβίς δεν είναι σχεδόν ποτέ άσος. Το παιχνίδι διαρκεί περισσότερο και το αποτέλεσμα σε αυτό θα εξαρτηθεί από την ικανότητα του αθλητή να ελέγχει την μπάλα. Το πλεονέκτημα σε τέτοιο έδαφος θα έχουν οι παίκτες με τεχνική και αυτοσυγκράτηση.

Το γρασίδι, από την άλλη, δίνει μεγαλύτερη αξία στο σερβίς. Αν ένας παίκτης έχει δυνατό σουτ, τότε στο γρασίδι θα έχει σοβαρό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του. Το γρασίδι παρέχει γρηγορότερο ριμπάουντ, οπότε το παιχνίδι διαρκεί συνήθως έως και 4-5 χτυπήματα.

Το σκληρό έδαφος αποτελεί μια ισορροπία μεταξύ των δύο προηγούμενων τύπων γηπέδων. Οι παίκτες είναι ισότιμοι, και εσείς μπορείτε να ανακαλύψετε την πραγματική δύναμη του παίκτη.

Βαθμολογία παικτών τένις – αξίζει να δώσουμε προσοχή

Ο πίνακας των κορυφαίων παικτών κάθε σεζόν καταρτίζεται για να παρουσιάσει τα τρέχοντα επιτεύγματα των αθλητών στον αγώνα τους για το τρόπαιο. Ταυτόχρονα, η βαθμολογία του τένις δύσκολα μπορεί να ονομαστεί εργαλείο αντικειμενικής ανάλυσης. Όπως σημειώθηκε, το είδος του γηπέδου είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος κατά την αξιολόγηση των πιθανοτήτων νίκης. Αν ένας τενίστας με χαμηλότερη βαθμολογία παίζει στην αγαπημένη του επιφάνεια και ο αντίπαλός του προτιμά διαφορετικό γήπεδο, τότε οι πιθανότητες για το αουτσάιντερ θα είναι πολύ καλές.

Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή και στο ίδιο το πρωτάθλημα. Όσο πιο διάσημο είναι το τουρνουά, τόσο πιο μεγάλο κύρος θα έχει και τόσο μεγαλύτερο θα είναι το μέγεθος του χρηματικού επάθλου που λαμβάνουν οι φιναλίστ. Εάν ένας διάσημος τενίστας εμφανίζεται σε εξειδικευμένα τουρνουά, τότε με μεγάλη πιθανότητα προσπαθεί απλώς να αποκτήσει φόρμα μετά από έναν τραυματισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα στοίχημα σε έναν τέτοιο παίκτη θα δικαιολογηθεί μόνο εάν γνωρίζετε ότι ο παίκτης έχει καταφέρει να ανακάμψει πλήρως. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα πιο αποτελεσματικό κίνητρο από μια σταθερή αμοιβή και παγκόσμια φήμη. Επομένως, ο ανταγωνισμός στα κορυφαία τουρνουά παραμένει απίστευτα υψηλός.

Αντισφαίριση με δύστροπο αντίπαλο

Όπως και με άλλα αθλήματα, ένας δύστροπος αντίπαλος είναι επίσης κάτι συνηθισμένο στο γήπεδο. Αντιμέτωπος με έναν τέτοιο αντίπαλο, ακόμη και το φαβορί της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει σοβαρές δυσκολίες. Το καθήκον του καλύτερου θα είναι να βρει ένα τέτοιο ταίριασμα στη γραμμή ή στο live του στοιχηματισμού. Αν μιλάμε για δύο αθλητές με πολυετή εμπειρία επιδόσεων, τότε έχουν ήδη ένα συγκεκριμένο ιστορικό αντιπαλότητας. Καλό θα ήταν να εξοικειωθείτε με αυτό πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Αυτό μπορεί να κρίνει πώς θα προχωρήσει ο επόμενος αγώνας. Αξίζει να προσέξετε τις τελευταίες συναντήσεις, αφού σε λίγα χρόνια ένας νεαρός αντίπαλος θα έχει βελτιώσει τη φόρμα του και ένας έμπειρος παίκτης μπορεί να έχει χρόνο να τη χάσει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com