Ανασχηματισμός: Φρένο στα σενάρια βάζουν κυβερνητικά στελέχη – Τι αποφάσισε ο Μητσοτάκης

Το Μαξίμου φαίνεται να κλείνει για την ώρα το θέμα του ανασχηματισμού.

by Times Newsroom

Κυβερνητικά στελέχη σε σχετικές ερωτήσεις σημειώνουν ότι δεν υπάρχει ζήτημα ανασχηματισμού όχι μόνο πριν από τη ΔΕΘ αλλά και μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Νέα Υόρκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει στη Νέα Υόκρη την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο στις 20 ή στις 21 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη αν και ο πρωθυπουργός έχει δεχτεί εισηγήσεις, έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε αλλαγές σε πρόσωπα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας τις φήμες περί ανασχηματισμού είπε σήμερα σε συνέντευξή του στα Parapolitika FM ότι «δεν υπάρχει κάποια τέτοια διάθεση αυτή τη στιγμή».

Χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως «αν κάθε φορά που γράφονταν αυτά γίνονταν, τότε θα είχαμε ανασχηματισμό κάθε έναν μήνα και εκλογές κάθε έξι μήνες. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κάποια τέτοια διάθεση αυτή τη στιγμή. Η διάθεση που υπάρχει και από τον πρωθυπουργό και από την κυβέρνηση είναι να εργαστούμε όλοι μαζί σκληρά, ούτως ώστε να γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν. Θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πάντως ότι «αυτό δεν σημαίνει, προφανώς, ότι άπαντες δεν αξιολογούμαστε καθημερινώς».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com