Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας

Από την αγορά της Καλλιθέας, την οποία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επέκρινε έντονα τη κυβέρνηση για την ακρίβεια σε βασικά προϊόντα.

by Times Newsroom

«Κι εδώ στην αγορά της Καλλιθέας τα πράγματα είναι υποτονικά. Οι πολίτες περνούν δύσκολα. Η ακρίβεια είναι η μεγαλύτερη σε όλη την Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του και τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας, αλλά κατά τα άλλα υποστηρίζει ότι έχει πετύχει η οικονομική του πολιτική. Πώς είναι δυνατόν να έχουμε τη μικρότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την ευρωζώνη, αλλά να τα πηγαίνουμε καλά στην οικονομία;».

Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε από τους πολίτες, για να «έχουν ευκαιρίες και ευημερία όλοι και όχι μόνο λίγοι, στις 9 Ιουνίου να στείλετε ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στη Νέα Δημοκρατία- και, συγχρόνως, ένα μήνυμα προοπτικής κι ελπίδας με ισχυρό ΠΑΣΟΚ και ισχυρή δημοκρατική παράταξη».

Σχολίασε επίσης την απόφαση για αποφυλάκιση υπό όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου. «Το είπα και χθες στον μαρτυρικό τόπο της Καισαριανής, το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που σταθερά στάθηκε απέναντι σε αυτό το ναζιστικό μόρφωμα από το 2011 μέχρι και σήμερα, με εκστρατεία και νομοθετικές πρωτοβουλίες. Άλλωστε, φάνηκε και την προηγούμενη εβδομάδα που καταθέσαμε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για να μην συμμετέχουν τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής στις ευρωπαϊκές εκλογές» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τόνισε:

«Προφανέστατα η μάχη, όμως, είναι και πολιτική και πρέπει να μην ξεχνούμε την ιστορία μας. Να μην ξεχνούμε αυτοί που υμνούν τον Χίτλερ και τον νεοναζισμό τι υπηρετούν και τι δεινά έφεραν αυτές οι δυνάμεις στην πατρίδα μας. Άρα, η μνήμη είναι φρουρός για να μην ξαναϋπάρξουν τέτοια νεοναζιστικά μορφώματα στον τόπο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com