Αντώνης Χρυσουλάκης: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 37χρονο δημοσιογράφο – Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Αύριο Πέμπτη (16/8) στη Ριτσώνα θα εκτυλιχθούν σκηνές τραγωδίας καθώς συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν τον δημοσιογράφο που χάθηκε τόσο απρόσμενα.

by Times Newsroom

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με οδύνη αποχαιρετά έναν νέο συνάδελφο, τον Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος «χάθηκε» απρόσμενα την Κυριακή, 13 Αυγούστου, σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1988. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών φοιτώντας στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα “reader.gr” και στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός συντάκτης, στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και την ιστοσελίδα “parapolitika.gr”.

Υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον ήταν πολλά, όμως, η μοίρα είχε άλλη γνώμη και έτσι αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός σκληρά εργαζόμενου δημοσιογράφου, ο οποίος υπηρέτησε το λειτούργημά μας με συνέπεια, ευπρέπεια και ευσυνειδησία.

Η οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Χρυσουλάκη θα τον αποχαιρετήσουν αύριο Πέμπτη, 17 Αυγούστου, στις 11.00 π.μ. στη Ριτσώνα.

Αντώνης Χρυσουλάκης: Το παιχνίδι της μοίρας με το τελευταίο ρεπορτάζ της ζωής του

Το παιχνίδι της μοίρας για τον 37χρονο δημοσιογράφο, ήταν ότι το τελευταίο ρεπορτάζ του το έστειλε σήμερα το πρωί στην ιστοσελίδα parapolitika.gr και αφορούσε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Το «αντίο» του Γιάννη Κουρτάκη

Το δικό του «αντίο» στον Αντώνη Χρυσουλάκη ανήρτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης. «Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νεος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλό ταξίδι φίλε», έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης.

Πλατεία Αττικής: Από την κουζίνα ξεκίνησε η φωτιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε κατά τις 8:00 για τη φωτιά στο διαμέρισμα που βρίσκεται σε πρώτο όροφο, επί της οδού Αιγέως.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σημείο βρήκαν τον δημοσιογράφο πεσμένο στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του. Τον απομάκρυναν από το διαμέρισμα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο «Γεννηματάς». Παρά ταύτα, ήταν ήδη νεκρός.

Η Πυροσβεστική επισημαίνει ότι την ώρα που έφτασε στο διαμέρισμα δεν ήταν ενεργή η φωτιά γι’ αυτό και δεν έγινε κατάσβεση. Ο δημοσιογράφος έφερε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι εκτεταμένα. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την κουζίνα. Εικάζεται ότι είχε βάλει να μαγειρέψει, όμως αποκοιμήθηκε.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Στη ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική τονίζεται ότι «σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, εντός του οποίου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβησθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της πλατείας Αττικής του δήμου Αθηναίων. Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Δείτε το tweet της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στην Πλατεία Αττικής:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com