Αποτελέσματα εκλογών 2023: Οι 10 γυναίκες που εκλέγονται με το ΠΑΣΟΚ

Άρωμα... γυναίκας στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα του Νίκου Ανδρουλάκη

by Times Newsroom

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ενισχυμένο στη νέα Βουλή καθώς θα έχει 41 βουλευτές, εκ των οποίων οι 10 θα είναι γυναίκες.

Στη Βόρεια Αθήνα εκλέχτηκε η Μιλένα Αποστολάκη, η οποία είχε διατελέσει υπουργός στο παρελθόν ενώ και η κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου, μέχρι τώρα κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, πέτυχε την επανεκλογή της στη Δυτική Αθήνα.

Παράλληλα, στην Κρήτη, η επιχειρηματίας Ελένη Βατσινά από το Ηράκλειο και η μηχανολόγος-μηχανικός, Κατερίνα Σπυριδάκη από την εκλογική περιφέρεια Λασιθίου, θα… ντεμπουτάρουν στη βουλή.

Η Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη επανεκλέχτηκε στη Λάρισα, ενώ στην Εύβοια, η Κατερίνα Καζάνη, κατάφερε να εκλεγεί στην πρώτη της απόπειρα.

Ντεμπούτο θα κάνει και η κυρία Χριστίνα Σταρακά από την Αιτωλοακαρνανία. Στη Λακωνία, εκλέχτηκε η δικηγόρος Νάντια Γρηγοράκου, συνεχίζοντας την κληρονομιά του πατέρα της Λεωνίδα, στην Κόρινθο εκλέχτηκε η κυρία Κατερίνα Ταγαρά και η Ραχήλ Αλεξανδρίδου στην Πέλλα, αμφότερες για πρώτη φορά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com