Άρση της βουλευτικής ασυλίας τού Ανδρέα Πάτση ζητά ο εισαγγελέας Εφετών

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Πάτση, ζητεί με αίτημά του προς τη Βουλή ο εισαγγελέας Εφετών, Χαράλαμπος Τζώνης, προκειμένου να προχωρήσει σε άσκηση πλημμέληματικής ποινικής δίωξης εις βάρος του για παραβάσεις που αφορούν στο πόθεν έσχες.

by Times Newsroom

Μετά την εξέλιξη αυτή ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάζεται μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στη Βουλή, η οποία αν προχωρήσει σε άρση της βουλευτικής ασυλίας του ανεξάρτητου σήμερα βουλευτή, θα ανοίξει και τον δρόμο για την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Ειδικότερα, ο κ. Τζώνης αρμόδιος για θέματα πόθεν έσχες προέβη στην αποστολή του αιτήματος αφού μελέτησε το φάκελο που του διαβίβασε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής. Ο εισαγγελέας έκρινε ότι προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή για ελλιπείς και ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες, αδίκημα που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com