Χάρκοβο: Οδομαχίες τεθωρακισμένων, πυροβολισμοί και εκρήξεις

Σφοδρές συγκρούσεις σε όλη την χώρα, για τον έλεγχο κρίσιμων σημείων

by Times Newsroom

Κλιμακώνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, καθώς τα στρατεύματα της Ρωσίας αρχίζουν να αντιμετωπίζουν σθεναρή αντίσταση, ενώ διεξάγονται σφοδρές συγκρούσεις σε Χάρκοβο και Κίεβο.

Οι Ρώσοι φέρονται να έχουν καταλάβει το Χάρκοβο, όμως πληροφορίες της ουκρανικής πλευράς αναφέρουν ότι ανακατέλαβαν την περιοχή. Μάλιστα, ο διοικητής τους, δήλωσε ότι καθαρίστηκε από ρωσικά στρατεύματα.

Στη περιοχή γίνονται οδομαχίες με τους Ουκρανούς στρατιώτες να χρησιμοποιούν κυρίως αντιαρματικά, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ενώ αναμένουν υποστήριξη από την Δύση, καθώς πολλές χώρες –ανάμεσά τους και η Ελλάδα– πρόκειται να στείλουν στρατιωτικό εξοπλισμό.

Παράλληλα, εντείνεται η πολιορκία στο Κίεβο, με τους Ρώσους να σφυροκοπούν για ακόμη μία μέρα την πόλη, με σφοδρούς βομβαρδισμούς από το πυροβολικό. Μέχρι στιγμής, η ουκρανική άμυνα αντέχει, ενώ εντείνονται οι φήμες για κλιμάκωση της πολιορκίας, ώστε η Μόσχα να έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com