Εκθετος ο Κασσελάκης για τα αστακοκάραβα

Φάσκει και αντιφάσκει ο Στέφανος Κασσελάκης για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και η κόντρα ανάμεσα σε Ν.Δ. και Κουμουνδούρου έχει χτυπήσει κόκκινο.

by Times Newsroom

Ολα ξεκίνησαν πριν από δέκα μέρες, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει στον ΑΝΤ1 ότι ζει από μερίσματα, χωρίς να κατέχει διοικητική θέση. Ωστόσο, ακόμη και αυτό αντίκειται στο νόμο του 2016 που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση κάλεσε για άλλη μία φορά τον κ. Κασσελάκη να δώσει σαφείς απαντήσεις στο θέμα.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τόνισε: «Ο κ. Κασσελάκης έχει απαντήσει σε κάθε άσχετη ερώτηση και δεν έχει δώσει καμία απάντηση στις ερωτήσεις που του θέτει η Δικαιοσύνη. Δεν είναι ένας influencer του Διαδικτύου, αλλά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη χώρα υπάρχουν νόμοι, και το νόμο αυτόν μάλιστα τον θέσπισε το 2016 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν του αρέσει του κ. Κασσελάκη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό». Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο νόμος είναι συγκεκριμένος και πρέπει να απαντήσει αν τον παρέβη. Να απαντήσει αν ήταν μέτοχος σε πόσες εταιρίες και για πόσο διάστημα, κι αν είναι και σήμερα. Αν έδωσε χρήματα στο κόμμα του για να πληρωθούν οι υπάλληλοί του και αν πληρώθηκαν από άλλη εταιρία στην οποία αυτός δεν είναι».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με βίντεο που ανέβασε στο Διαδίκτυο, δήλωσε: «Θα το έχετε καταλάβει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι. Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών “πόθεν έσχες” ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το “ανακάλυψε” το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών».

Στις νέες εξηγήσεις του Στέφανου Κασσελάκη απάντησαν πηγές της Ν.Δ. κάνοντας λόγο για παλινωδίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτώμενοι πως εάν είχε αποχωρήσει από την εταιρία από τον Μάρτιο του 2023, «τότε ποιος δάνεισε τέλη Δεκεμβρίου τον ΣΥΡΙΖΑ;». «Τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τι αλήθεια ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρίες που διαθέτει στο εξωτερικό; Αφού, όπως λέει, έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ;», ανέφερε.

Αργότερα, από το Γκάζι, ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει εμμονή μαζί μου γιατί προφανώς βλέπει τις κυλιόμενες μετρήσεις» και πρόσθεσε: «Το κόμμα σας, κ. Μητσοτάκη, πότε θα επιστρέψει τα 500 εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα;».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com