Έμα Τόμσον: Η ρομαντική αγάπη είναι ένας μύθος, και μπορεί να είναι αρκετά «επικίνδυνη»

Η Βρετανίδα ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον Γκρεγκ Γουάιζ

by Times Newsroom

«Η ρομαντική αγάπη είναι ένας μύθος, και μπορεί να είναι αρκετά ‘επικίνδυνη’» ανέφερε η βραβευμένη ηθοποιός Έμα Τόμσον, παρά την ευτυχισμένη συζυγική της ζωή.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με αφορμή τη νέα της ταινία – κομεντί «What’s Love Got to Do With It?» του Σεϊκάρ Καπούρ, η Βρετανίδα ηθοποιός δήλωσε πως οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται «λογικά» για την αγάπη. «Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες και περίπλοκες. Αν κάποιος πιστεύει ότι το ”ευτυχισμένοι για πάντα” έχει θέση στη ζωή μας, ας το ξεχάσει» υπογράμμισε στους Radio Times.

Συμπρωταγωνιστές της Έμα Τόμσον στη συγκεκριμένη ταινία είναι οι Λίλι Τζέιμς και Σάζαντ Λατίφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον Γκρεγκ Γουάιζ, κάτι το οποίο καθιστά τον γάμο τους ως έναν από τους πιο επιτυχημένους γάμους στο Χόλυγουντ. Η γνωριμία των δυο ηθοποιών έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Λογική και ευαισθησία» το 1995. Τότε, η Τόμσον ήταν παντρεμεένη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κένεθ Μπράνα.

Ο χωρισμός Τόμσον – Μπράνα το 1995 είχε συζητηθεί πολύ εκείνη την εποχή. Σύμφωνα με την Dailymail, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1989 και θεωρούνταν το «χρυσό ζευγάρι» της βρετανικής υποκριτικής σκηνής μέχρι που ο Μπράνα, όπως αποκαλύφθηκε, σύναψε δεσμό με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com