Επιμένει ο Φαραντούρης για την Ευρωπαία εισαγγελέα – «Μπορεί να κάνει λάθος ο Άρειος Πάγος»

Ανυποχώρητος εμφανίστηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φαραντούρης αναφορικά με τις δηλώσεις του για την Ευρωπαία εισαγγελέα που πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

by Times Newsroom

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Οικονόμου μήπως θέλει να λειάνει κάτι σχετικά με τις δηλώσεις του για την Ευρωπαία εισαγγελέα που πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση, ο κ. Φαραντούρης απάντησε: Πώς σας ήρθε αυτό; Έχω επίγνωση των όσων λέω και πράττω στον δημόσιο βίο.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι τον άδειασαν από το κόμμα του, ο κ. Φαραντούρης είπε: Απεναντίας. Δεν νιώθω αδειασμένος. Νιώθω ενισχυμένος στο κόμμα μου και στην κοινωνία και προσέθεσε:

«Δεν έχω καταλάβει πού διαφωνούμε. Όταν η εισαγγελική έρευνα προάγει την αλήθεια ή φέρνει στο φως ζητήματα που αφορούν σκάνδαλα και εγκλήματα, δεν δημιουργεί πολιτικές εξελίξεις;».

Κληθείς να απαντήσει γιατί είπε η Ευρωπαία εισαγγελέας να ρίξει την κυβέρνηση, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η ευρωπαϊκή εισαγγελία έχει εισαγγελείς από όλα τα κράτη-μέλη και διερωτήθηκε: Είμαστε στην ευρωπαϊκή οικογένεια ή δεν είμαστε;

Περαιτέρω σημείωσε όταν οι δικαστικοί λειτουργοί πέφτουν πάνω σε σκάνδαλα, προχωράνε την έρευνά τους και εκθέτουν κυβερνήσεις που παρακωλύουν το έργο τους, βεβαίως δημιουργούν πολιτικές εξελίξεις και παραιτήσεις. Για παράδειγμα, ανέφερε πως στον Σαρκοζί πέρασαν βραχιολάκια.

Μάλιστα, απηύθυνε το ερώτημα στους δημοσιογράφους: Σας περνάει από το μαυλό ότι ενδεχομένως ο Άρειος Πάγος κάνει λάθος;

Κληθείς να αποσαφηνίσει τη δήλωση του πως είναι ευχής έργον η Ευρωπαία εισαγγελέας να ρίξει την κυβέρνηση, ο ο κ. Φαραντούρης προσέθεσε: Αν συσκοτίζει σκάνδαλα και εγκλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή