«Επιστρέψτε στο γραφείο αλλιώς…» – Το μήνυμα του Έλον Μασκ στους εργαζόμενους της Tesla

«Αν δεν εμφανιστείτε, θα υποθέσουμε ότι έχετε παραιτηθεί», προειδοποιεί

by Times Newsroom

Ο Έλον Μασκ απαιτεί οι εργαζόμενοι της Tesla να επιστρέψουν στο γραφείο διαφορετικά να εγκαταλείψουν την εταιρεία. Αυτό αποκαλύπτουν emails που διέρρευσαν και έφτασαν στο προσωπικό της Tesla την Τρίτη, σύμφωνα με το CNN.

«Όποιος θέλει να εργάζεται εξ’ αποστάσεως, θα πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για τουλάχιστον -και εννοώ τουλάχιστον- 40 ώρες την εβδομάδα ή να αποχωρήσει από την Tesla», έγραψε ο Μασκ, προσθέτοντας ότι το γραφείο πρέπει να είναι ο βασικός χώρος εργασίας τους, όπου αλληλοεπιδρούν, «όχι ένα απομονωμένο γραφείο που δεν σχετίζεται με τις υποχρεώσεις της εργασίας».

Ο Μασκ αναφέρει επίσης ότι θα εξετάσει ο ίδιος οποιοδήποτε αίτημα για εξαίρεση, αλλά οι περισσότεροι «αν δεν εμφανιστείτε, θα υποθέσουμε ότι έχετε παραιτηθεί».

Η Tesla (TSLA) δεν απάντησε σε ένα αίτημα του CNN για κάποιο σχόλιο, όμως ο Μασκ φάνηκε να το επιβεβαιώνει με ένα tweet του την Τετάρτη όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Έι Έλον, κάποιο πρόσθετο σχόλιο για τους ανθρώπους που θεωρούν ότι το να εμφανίζονται στη δουλειά είναι μια απαρχαιωμένη αντίληψη;».

«Πρέπει να προσποιηθούν ότι εργάζονται αλλού», ήταν η απάντησή του.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com