Ερντογάν: Μοίρασε κουλούρια σε πολίτες έξω από τζαμί στην πλατεία Ταξίμ

Αναλυτές εκτιμούν ότι πρόκειται για προεκλογική κίνηση εντυπωσιασμού

by Times Newsroom

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε στην πλατεία Ταξίμ για την προσευχή της Παρασκευής στο τέμενος της περιοχής που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και λίγο μετά άρχισε να μοιράζει κουλούρια στο κόσμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πολίτες είχαν στηθεί στην ουρά και περίμεναν να πάρουν φαγητό από τα χέρια του Τούρκου προέδρου και για να τον χαιρετίσουν.

Παρόλα αυτά, αναλυτές εκτιμούν ότι πρόκειται για προεκλογική κίνηση εντυπωσιασμού, καθώς τα ποσοστά στο κόμμα του έχουν υποχωρήσει, ενώ διεκδικεί την αυτοδυναμία, ώστε να αποφύγει τις συνεργασίες με άλλες παρατάξεις.

Παράλληλα, η οικονομία της Τουρκίας έχει βυθιστεί και η λίρα έχει υποχωρήσει σε ιστορικά χαμηλά, λόγω των αμερικανικών κυρώσεων και της πολιτικής για τα επιτόκια, χωρίς να ληφθεί υπόψιν η διεθνής ύφεση στην αγορά.

Ειδικοί λοιπόν, εκτιμούν ότι ο Τούρκος πρόεδρος προσπαθεί να φανεί προσιτός σε μια προσπάθεια να κερδίσει ψήφους και τη συμπάθεια του τουρκικού λαού.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com