Εξώδικο Κασιδιάρη στον Τασούλα – Ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία με το «εκλογικό μπλόκο» στο κόμμα του

Εξώδικο στον πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης και ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία, η οποία στοχεύει στον αποκλεισμό του κόμματος του από τις επερχόμενες εκλογές.

by Times Newsroom

Επικαλούμενος σειρά συνταγματολόγων ο Ηλίας Κασιδιάρης, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει αντισυνταγματική την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών κάνοντας λόγο για διάταξη που στρέφεται ενάντια στο Σύνταγμα και στις ελεύθερες εκλογές και καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής να αποσύρει την τροπολογία.

«Επιβεβαιώνεται και με δικαστικό κλητήρα ποιος είναι ο πραγματικός επικεφαλής» του «Εθνικού Κόμματος- Έλληνες» σχολίαζαν κύκλοι της Βουλής σχετικά με το εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα από τις φυλακές Δομοκού ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έχει διαβιβάσει το πολυσέλιδο εξώδικο για ενημέρωση και στα κόμματα της Βουλής.

Η τροπολογία για το «μπλόκο» στο κόμμα του Κασιδιάρη εισήχθη σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και αύριο θα τεθεί σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com