Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν πιστεύω ότι είμαι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο; Όχι

Ποιο κομμάτι του παιχνιδιού του προσπαθεί να βελτιώσει ο Greek Freak

by Times Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άρχισε τη 10η σεζόν του στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, τους οποίους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021, με τους Αμερικανούς να περιμένουν πολλά από αυτόν και φέτος και να τον θεωρούν τον καλύτερο παίκτη μπάσκετ του κόσμου, κάτι πάντως που ο ίδιος δεν πιστεύει για τον εαυτό του, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

Δύο φορές MVP του ΝΒΑ, πρωταθλητής πρόπερσι, σταθερή παρουσία στα All Star Games, ο Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα πιο δυνατά brand names στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, αλλά ο ίδιος δεν πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος όλων.

«Αν πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Όχι. Νομίζω ότι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι αυτός που μένει τελευταίος όρθιος, είναι αυτός που πηγαίνει την ομάδα του στον τελικό, στη γραμμή του τερματισμού και τη βοηθά να κερδίζει και να γίνει πρωταθλήτρια. Ζήλεψα κάπως το Γκόλντεν Στέιτ όταν παρακολούθησα την παρέλαση τους. Ξέρεις αυτό το συναίσθημα τώρα. Ξέρεις τι σου αφαιρούν», είπε σχετικά ο Greek Freak, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μακρινό σουτ, το οποίο θεωρείται το αδύνατο σημείο στο παιχνίδι του.

«Είναι ένα μέρος του παιχνιδιού μου που πάντα προσπαθούσα να γίνω καλύτερος, πάντα προσπαθούσα να βελτιωθώ. Πάντα προσπαθώ να μεγιστοποιώ τις δυνατότητές μου. Είμαι ευλογημένος που κάθομαι σε αυτό το κάθισμα, ξέρεις, και δεν πρόκειται να το θεωρήσω δεδομένο», είπε σχετικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com