Η ELPEN έτρεξε στο «Greece Race for the Cure® 2022»

by Times Newsroom

Για μια ακόμη χρονιά η ELPEN έδωσε δυναμικό παρών στο Greece Race for the Cure® 2022, συμβάλλοντας ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, 170 εργαζόμενοί της αγωνίστηκαν ως δρομείς στα 5 χλμ. και ως περιπατητές στα 2 χλμ., στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της συγκεκριμένης νόσου.

Τα 2 χρόνια πανδημίας που προηγήθηκαν επέβαλαν την υλοποίηση του Greece Race for the Cure® σε συνθήκες απομακρυσμένης συμμετοχής, γεγονός που στέρησε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό που κυριαρχεί  διαχρονικά στη συγκεκριμένη αθλητική γιορτή. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε χωρίς περιορισμούς, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και καταγράφοντας περισσότερες από 31.600 συμμετοχές.

Το Greece Race for the Cure® αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινωνικού σκοπού αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα και τη 2η μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Στη χώρα μας συνδιοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com