Η Τεχεράνη αποδίδει τις εκρήξεις σε «ενεργοποίηση του συστήματος αεράμυνας» – Υποβαθμίζει την επίθεση του Ισραήλ

Το Ιράν δεν δείχνει να παίρνει σοβαρά την επίθεση του Ισραήλ

by Times Newsroom

Η ιρανική κρατική τηλεόραση παρουσιάζει την ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη ως μικρής σημασίας, σημειώνοντας ότι οι εκρήξεις προκλήθηκαν από την «ενεργοποίηση του συστήματος αεράμυνας» της χώρας.

Παράλληλα το ίδιο υποστηρίζουν κι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν που αναφέρουν σε δημοσίευση τους στην πλατφόρμα Χ: «Σύμφωνα με πηγές ασφαλείας, οι ήχοι που ακούστηκαν γύρω από την Τεχεράνη ήταν αποτέλεσμα δραστηριοτήτων αεράμυνας».

Λίγο αργότερα στον ίδιο λογαριασμό ανέβηκε μια χαρακτηριστική εικόνα meme συνοδευόμενη από την λεζάντα: «Pathetic;» που δείχνει πως ο ιρανικός στρατός αναρωτιέται που είναι τα αντίποινα του Ισραήλ χλευάζοντας την επίθεση.

Επιπλέον δημοσίευσαν πλάνα από βίντεο που παρουσιάζει την αναχαίτιση των πυραύλων από τα συστήματα αεράμυνας του.

Tο Ισραήλ εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση εναντίον του Ιράν τα ξημερώματα του Σαββάτου ως αντίποινα.

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή