IDF: Γυναίκες, παιδιά, νήπια και ηλικιωμένοι «σφαγιάστηκαν βάναυσα» στο νότιο Ισραήλ-Ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ αυτόπτες μάρτυρες της κτηνωδίας

Οι μαχητές της Χαμάς πραγματοποίησαν μια «σφαγή» στο Κφαρ Αζά, στο νότιο Ισραήλ, κατά τη διάρκεια των επιθέσεών τους το Σαββατοκύριακο, κατά την οποία γυναίκες, παιδιά, νήπια και ηλικιωμένοι «σφαγιάστηκαν βάναυσα με τον τρόπο δράσης του ISIS», δήλωσε ο ισραηλινός στρατός (IDF) στο CNN την Τρίτη.

by Times Newsroom

Το IDF ανέφερε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον αριθμό των ανθρώπων που σκοτώθηκαν εκεί και δεν θα μπει σε λεπτομέρειες για το πώς σκοτώθηκαν οι άνθρωποι.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ απάντησαν σε δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου i24 κατά το οποίο ορισμένα από τα στρατεύματα που έφτασαν στο Κφαρ Αζά διαπίστωσαν ότι είχαν διαπραχθεί τρομερές φρικαλεότητες σε βάρος των θυμάτων.

Ο ανταποκριτής του BFMTV, Μαέλ Μπενολιέλ ήταν ένας από τους ανταποκριτές που είδε με τα ίδια του τα μάτια τις φρικαλεότητες των ανδρών της Χαμάς στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο κιμπούτς Κφαρ Αζά.

Περιέγραψε σκηνές «αποκάλυψης» κάνοντας λόγο για «μυρωδιά θανάτου» στο κιμπούτς.

Στο βίντεο που έστειλε στο γαλλικό δίκτυο αφηγείται ότι παιδιά και γυναίκες αποκεφαλίστηκαν, ενώ έκαψαν άλλα πτώματα.

Νωρίτερα σήμερα, ένας Ισραηλινός στρατηγός περιέγραψε στο CNN τη στιγμή που ο στρατός βρήκε πτώματα στο κιμπούτς Κφαρ Αζά: «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου, ποτέ στα 40 χρόνια υπηρεσίας αυτό κάτι που δεν είχα φανταστεί ποτέ», είπε.

Πηγή: ertnews,  CNN

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com