ΗΠΑ: Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, είναι θετική στον κορωνοϊό

Η Αμερικανίδα αξιωματούχος έχει εκδηλώσει «ήπια συμπτώματα» και θα παραμείνει σε απομόνωση για ένα διάστημα πέντε ημερών.

by Times Newsroom

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε σήμερα θετική στην Covid-19, διευκρινίζοντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποβλήθηκε κι εκείνος σήμερα σε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

«Είχα δύο συναντήσεις χθες, τηρώντας το μέτρο της κοινωνικής αποστασιοποίησης, με τον πρόεδρο και δεν θεωρείται επαφή», εξήγησε η Ψάκι σε δελτίο Τύπου, την παραμονή της αναχώρησης του Τζο Μπάιντεν για το πολυαναμενόμενο ταξίδι στην Ευρώπη.

Η Αμερικανίδα αξιωματούχος είπε, επιπλέον, ότι έχει εκδηλώσει «ήπια συμπτώματα» κι ότι θα παραμείνει σε απομόνωση για ένα διάστημα πέντε ημερών.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου είχε διαγνωστεί θετική στην Covid-19 το περασμένο φθινόπωρο, γεγονός που την είχε εμποδίσει να ακολουθήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο ταξίδι του στη Ρώμη, στο πλαίσιο της Συνόδου της G20.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com