Κρήτη: Στη φυλακή ο νονός «τέρας» – Δηλώνει ότι το ανήλικο βαφτιστήρι του…τον προκάλεσε

Προφυλακιστέος κρίθηκε τόσο από την ανακρίτρια όσο και από τον εισαγγελέα ο 50χρονος νονός - «τέρας» από το Ηράκλειο, που κατηγορείται ότι ασέλγησε στον βαφτησιμιό του όσο εκείνος ήταν ακόμη ανήλικος, καθώς και σε δύο ακόμη ανήλικα κορίτσια.

by Times Newsroom

Ο 50χρονος ομολόγησε ορισμένες από τις πράξεις του και αναμένεται να μεταφερθεί στη φυλακή Τριπόλεως.

Λεπτομέρειες από την απολογία του άνδρα σοκάρουν, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι το ανήλικο βαφτιστήρι του «τον προκάλεσε». Ο φερόμενος ως δράστης χαρακτήρισε τον εαυτό του «άρρωστο» και «συντετριμμένο» μετά από όσα έχουν συμβεί.

Ασέλγεια και παιδική πορνογραφία – Αυτές τις κατηγορίες αντιμετωπίζει ο νονός «τέρας»

Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ εις βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Επίσης κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό.

Το βίντεο που τον «καίει»

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η περίπτωση του βαφτησιμιού διαφέρει από τις άλλες ως προς το ότι υπάρχει βίντεο που καταγράφει τις φρικτές πράξεις του 50χρονου, ο οποίος στο μεταξύ έχει δηλώσει μετάνοια, καθώς και ότι είναι ένας «άρρωστος» άνθρωπος.

Η πρώτη αποκάλυψη φέρεται να έγινε τα Χριστούγεννα οπότε και οι γονείς του 20χρονου, πλέον, θύματος, έκαναν τραπέζι στο νονό του γιου τους. Αντιλήφθηκαν όμως ότι το παιδί τους συμπεριφερόταν περίεργα και έτσι θέλησαν να μάθουν τι απασχολούσε τον 20χρονο. Τότε φέρεται να εκμυστηρεύτηκε κάποια πράγματα, χρειάστηκε όμως να παρέλθουν τρεις μήνες μέχρι να πειστεί ο νεαρός να μιλήσει στις Αρχές.

Τόσο ο 20χρονος όσο και η αδερφή του έδωσαν αναλυτική κατάθεση στο αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας Ηρακλείου, παρουσία ψυχολόγου.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες διώξεις για: κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com