Λετονός πρωθυπουργός: Η ΕΕ πρέπει να ασχοληθεί με το πώς θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη η Ρωσία

«Να δούμε πώς να κάνουμε με τον κατάλληλο τρόπο τη Ρωσία να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τις φρικαλεότητες που διαπράττουν σήμερα στην Ουκρανία»

by Times Newsroom

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να παραμείνει ενωμένη στη στήριξή της προς την Ουκρανία και θα πρέπει να αρχίσει να ασχολείται με το πώς θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη η Ρωσία για τις ενέργειές της στον πόλεμο, δήλωσε ο Λετονός πρωθυπουργός Κρισγιάνις Κάρινς προσερχόμενος στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου της ΕΕ.

«Ο πόλεμος της Ρωσίας γίνεται ολοένα και πιο σκληρός, τώρα ξεκάθαρα δεν έχει στόχο τον ουκρανικό στρατό, αλλά και τους Ουκρανούς πολίτες και τις μη στρατιωτικές υποδομές τους», δήλωσε ο Κάρινς.

«Να δούμε πώς να κάνουμε με τον κατάλληλο τρόπο τη Ρωσία να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τις φρικαλεότητες που διαπράττουν σήμερα στην Ουκρανία», δήλωσε, προσθέτοντας ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Λευκορωσίας πρέπει επίσης να κλιμακωθούν.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com