Μάνος Δασκαλάκης: «Συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά»

Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News του Mega.

by Times Newsroom

Για «δολοφονία» και των τριών παιδιών του «από τη μητέρα τους» Ρούλα Πισπιρίγκου, κάνει λόγο ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά αλλά δεν αιφνιδιάστηκα, γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα», υποστήριξε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών, σύμφωνα με το Mega.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ANT1, ο Μάνος Δασκαλάκης παρακολουθώντας τις εξελίξεις, φαίνεται πως είναι πικραμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε άτομο από το στενό του περιβάλλον.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με την οποία ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Όσο για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου όταν έφτανε στο κτίριο της ΓΑΔΑ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε μιλώντας στον Alpha: «Ήταν 2 ή 3 κυρίες που καταφέρθηκαν εναντίον της Δήμητρας Πισπιρίγκου, η οποία προσήλθε στην ώρα που την κάλεσαν, άμεσα και πρόθυμα να εκτελέσει την υποχρέωσή της και να δώσει την μαρτυρική κατάθεση για την οποία κλήθηκε».

Kατερινόπουλος: «Μην μας πει στο τέλος πως το έπνιξε η Τζωρτζίνα»

Tην ίδια ώρα, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε έναν ακραίο ισχυρισμό που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η πλευρά της Πισπιρίγκου αναφορικά με τον θάνατο της Ιριδας, τονίζοντας ειρωνικά ότι «η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μπορούσε θα ισχυριστεί ότι η Τζωρτζίνα έπνιξε την Ίριδα», σύμφωνα με το Star.

H Πισπιρίγκου επιμένει πως είναι αθώα

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας, σημείωσε πως η 33χρονη κατηγορούμενη επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των τριών παιδιών της. «Την επισκέφτηκα σήμερα. Μου είπε ότι δεν έχει σκεφτεί ποτέ να βλάψει οποιοδήποτε από τα παιδιά της γιατί τα αγαπούσε ως μάνα και τα λάτρευε. Αυτό λέει από την πρώτη στιγμή, αυτό λέει και τώρα», είπε, μιλώντας στο Mega.

«Έχει ακούσει για το πόρισμα. Αναμένουμε να το λάβουμε και να το μελετήσουμε. Έχει εκπλαγεί πάρα πολύ δυσάρεστα. Δεν ήθελε να πιστέψει και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα επαληθεύονταν οι φήμες για ανθρώπινη παρέμβαση στον θάνατο των παιδιών της».

Ο κ. Ζάρδας τόνισε ακόμα ότι μόλις η πλευρά της κατηγορούμενης λάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, θα κινηθεί αναλόγως. «Όταν λάβουμε το πόρισμα στα χέρια μας ολοκληρωμένο, θα το δώσουμε σε ειδικούς επιστήμονες να μας πουν την γνώμη τους. Αν μας πουν ότι το πόρισμα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, δεν έχει κενά, είναι απολύτως σωστό και επιδέχεται παρά μόνο μιας ερμηνείας και είναι 100% ότι υπάρχει ανθρωποκτονία, θα κινηθούμε αναλόγως».

Όσον αφορά την ίδια την κατηγορούμενη, ο δικηγόρος της τόνισε: «Διατηρεί μια εσωτερική δύναμη που την κάνει να στέκεται στα πόδια της αλλά αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά. Αισθάνεται ότι υφίσταται μια τεράστια αδικία που δεν μπορεί πλέον να σηκώσει. Περίμενε ότι εντός ολίγων ημέρων θα ήταν έτοιμο το αίτημα αποφυλάκισης».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com