Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης «καυτηρίασε» με δήλωσή του την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλία και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση περί απουσίας από το πλευρό των κατοίκων.

by Times Newsroom

Ο κ. Μαρινάκης, υπενθύμισε ότι ο  Αλέξης Τσίπρας,  είχε ανέβει σε τρακτέρ, όταν είχε επισκεφτεί τα Τρίκαλα, και σημείωσε πως ο κ. Κασσελάκης προσπαθεί να κάνει πολιτική «με γαλότσες και φτυάρια». «Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη» τόνισε σε άλλο σημείο.

Η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη

Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show. Αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε.

Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια.

Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com