Μητέρα που θήλαζε ξέσπασε σε κλάματα όταν υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ της είπε να σταματήσει γιατί είναι «ανάρμοστο»

Η 25χρονη είπε πως η εμπειρία την έκανε να μη θέλει να βγει από το σπίτι και άρχισε να ανησυχεί για το θέμα του θηλασμού

by Times Newsroom

Μια μητέρα ξέσπασε σε κλάματα όταν μια υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ της είπε να σταματήσει να θηλάζει την κόρη της στο αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κατάστημα. Η 25χρονη Beth Coles πήρε τη μικρή Rosie για να την ταΐσει επειδή είχε εκνευρισμό.

Η ίδια λέει ότι «ξέσπασε σε κλάματα» όταν η εργαζόμενη χτύπησε στο παράθυρο του αμαξιού της και της είπε ότι αυτό που κάνει είναι «ανάρμοστο». Εκ μέρους του βρετανικού σούπερ μάρκετ της ζητήθηκε συγγνώμη, ενώ στη δήλωση γίνεται λόγος για «απαράδεκτη εμπειρία».

Η Coles είπε ότι η οικογένειά της είχε επισκεφτεί το κατάστημα το βράδυ της Παρασκευής, επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια ημέρα με τα πεθερικά της. «Αρχίσαμε τα ψώνια μας, όταν το τεσσάρων εβδομάδων παιδί μας άρχισε να κλαίει», είπε η νεαρή μητέρα στο BBC.

«Δεν ήθελα να αρχίσει να ουρλιάζει στο μαγαζί και αποφάσισα να την πάρω έξω», λέει και σημειώνει ότι είχε καλυφθεί με μια κουβέρτα όταν είδε μια γυναίκα εργαζόμενη να κατευθύνεται στο αυτοκίνητο και να χτυπά το παράθυρο.

«Το άνοιξα, σκεπτόμενη ότι ίσως μου έχει πέσει κάτι. Μου είπε: δεν μπορεί να το κάνεις αυτό, σε παρακαλώ, θεωρώ ότι είναι ανάρμοστο». «Δεν είχα τι να της απαντήσω, απλώς ξέσπασα σε κλάματα».

Η Coles σημειώνει πως η εμπειρία αυτή την έκανε να μην θέλει να βγει από το σπίτι και άρχισε να ανησυχεί για το θέμα του θηλασμού. «Ήθελα απλώς να τα παρατήσω. Αν αυτή είναι η αντίδραση από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να ενθαρρύνουν τις νέες μητέρες, τότε γιατί να ασχοληθώ;».

Όπως σημειώνει το BBC, στη Βρετανία ενθαρρύνονται οι γυναίκες να θηλάζουν και το να ζητάς από μια γυναίκα να φύγει από έναν δημόσιο χώρο επειδή θηλάζει είναι παράνομο.

Η Julia Cooper, η οποία έκανε εκστρατεία προκειμένου να θεωρηθεί αδίκημα το να φωτογραφίζεις ένα άτομο που θηλάζει χωρίς τη συναίνεσή του, δήλωσε αηδιασμένη από αυτό που συνέβη.

Από το κατάστημα επέμειναν ότι ο θηλασμός είναι καλοδεχούμενος στα καταστήματά του. Εκπρόσωπος δήλωσε ότι ερευνά το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com