Μητσοτάκης στη Νεφέλη Μεγκ: Η νέα γενιά έχει υποχρέωση να συμμετέχει στα κοινά

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Νεφέλη Μεγκ και το podcast Μπούκλα 99 παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τους νέους να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, να σπεύσουν να ψηφίσουν και να μην συμβιβαστούν με την ιδέα ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.

by Times Newsroom

Η 25χρονη Νεφέλη, που είναι ιδιαίτερα γνωστή μέσω του Instagram, σ’ αυτή την διαφορετική συνέντευξη που έκανε στον πρωθυπουργό έθεσε ερωτήσεις για όλα- σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, αποδείχθηκε ιδιαίτερα πιεστική και δεν έκρυψε πότε οι απαντήσεις που έλαβε δεν την ικανοποίησαν. Οικογενειοκρατία, επιλογή υποψηφίων στα ψηφοδέλτια, Τέμπη, καθημερινότητα και συγκοινωνίες, αλλά και μετεκλογικές συνεργασίες και προοπτικές, όλα ήταν στην ατζέντα της συνέντευξης, συνολικής διάρκειας 68 λεπτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων προανήγγειλε την παραμονή του Κώστα Αχ. Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εκλογές 2023. Όπως υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, «ο βουλευτής εκλέγεται, άρα δεν διορίζεται, εκλέγεται από τους πολίτες, οι πολίτες ανά πάσα στιγμή έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους και τελικά εκλέγονται αυτοί οι οποίοι συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Άρα ο βουλευτής δεν διορίζεται, εκλέγεται. Θα μου πεις, μπαίνει στο ψηφοδέλτιο από κάποιο κόμμα».

Εξηγώντας για ποιον λόγο θα παραμείνει στα ψηφοδέλτιο ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής «ανέλαβε πλήρως την πολιτική ευθύνη παραιτούμενος από Υπουργός και αναγνωρίζοντας ότι, έχοντας την εποπτεία ενός οργανισμού ο οποίος ήταν, θα έλεγα, ο υπεύθυνος, και αναφέρομαι στον ΟΣΕ, για ένα τραγικό δυστύχημα, ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί παραιτούμενος. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν οι πολίτες».

Επισυνάπτεται αρχείο με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο podcast «Μπούκλα 99» και στη Νεφέλη Μεγκ: Πατήστε εδώ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com