Νέα επίθεση Μπέου: «Δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες»

Ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε εκ νέου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν μπορείτε οι λίγοι να επιβληθείτε στους πολλούς και να περάσετε την άποψή σας»

by Times Newsroom

«Αυτά που είπα αφορούσαν προσωπικά τον Κασσελάκη», είπε ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξή του Τύπου, αναφερόμενος στις δηλώσεις περί «π…δων». «Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου», ισχυρίστηκε, ωστόσο στη συνέχεια εξαπέλυσε νέα επίθεση.

«Είμαι ανοιχτός χαρακτήρας και έχω και πολλούς φίλους και γουστάρω κι όλας. Μου αρέσει. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και εκφράζομαι ελεύθερα», δήλωσε και εν συνεχεία υποστηρίζοντας πως «δέχεται αυτή τη μερίδα των ανθρώπων» επιτέθηκε στους δημοσιογράφους καλώντας τους να σταματήσουν «αυτό το παραμύθι γιατί κουράσανε».

«Δεν μπορείτε οι λίγοι να επιβληθείτε στους πολλούς. Αρκετά. Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια. Δεν θα μας περάσετε την άποψή σας», ανέφερε σε έντονο ύφος ο δήμαρχος του Βόλου. «Το σωστό θα ήταν να πω πως ο Κασσελάκης δεν είναι πρότυπο και δεν θα παράγουμε Κασσελάκηδες στην πατρίδα μου. Εντάξει το είπα με άλλο τρόπο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστικό, ομοφοβικό ή οτιδήποτε. Και άμα θέλετε να κάνουμε δημοσκόπηση πανελλαδική, να δούμε πόσοι είναι υπέρ της άποψής μου», πρόσθεσε.

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με το χαστούκι σε πλημμυροπαθή, λέγοντας πως μπορεί να του κόστισε προσωπικά κάποιες μονάδες στις εκλογές και δέχεται, όπως είπε, πως «μπορεί να μην άρεσε σε ορισμένους ανθρώπους, πιο συντηρητικούς ή άλλων απόψεων». «Προβάλλατε αυτό, αλλά δεν προβάλλατε ότι με αυτό άνοιξε ο δρόμος και εξυπηρετηθήκανε χιλιάδες άνθρωποι». «Ακραίοι αυτοί που έκλειναν το δρόμο, ακραίος και εγώ που έδωσα χαστούκι, αλλά κρίθηκε απαραίτητο και άνοιξε ο δρόμος», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com