Ο Κ. Μητσοτάκης παρέθεσε γεύμα στον Ν. Αναστασιάδη: «Πυλώνες ασφαλείας στην Αν. Μεσόγειο Ελλάδα και Κύπρος»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη παρέθεσαν το μεσημέρι γεύμα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδου

by Times Newsroom

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη παρέθεσαν το μεσημέρι γεύμα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδου.

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Αναστασιάδη για την πολυετή στενή συνεργασία τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τονίστηκε επίσης ότι η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελούν πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, ως υπεύθυνες δυνάμεις προσηλωμένες στο Διεθνές Δίκαιο και στους κανόνες που απορρέουν από αυτό. Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε την στήριξή του σε μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com