Οι Βρετανοί απέσυραν την ασφάλεια του Μητσοτάκη μετά την απρέπεια Σούνακ – Θεωρούν την επίσκεψή του πλέον ιδιωτική

Έμεινε μόνο με Έλληνες αστυνομικούς

by Times Newsroom

Οι Βρετανοί φέρεται να απέσυραν την ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τελευταία στιγμή την προγραμματισμένη συνάντηση μαζί του, επειδή ο Έλληνας πρωθυπουργός τοποθετήθηκε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι Βρετανοί απέσυραν και την ασφάλεια του πρωθυπουργού, θεωρώντας την επίσκεψή του πλέον ιδιωτική και όχι επίσημη, με αποτέλεσμα να μείνει μόνο με τους Έλληνες αστυνομικούς του συνοδούς.

Σημειώνεται, ότι ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, μίλησε σχετικά στο Mega και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το εάν αποσύρθηκε η ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εντούτοις. ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα Γλυπτά είναι μοναδικό στοιχείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Καταλαβαίνω την ανησυχία κάποιων. Το επιχείρημα του πρωθυπουργού με τη Μόνα Λίζα ήταν πολύ ισχυρό. Υπάρχει ένα καινούργιο μουσείου της Ακρόπολης που μπορεί να τα φιλοξενήσει».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή