Οικονόμου για γκάφα BBC: «Το πώς αυτοαποκαλείται ο Παύλος Γλύξμπουργκ είναι δικό του θέμα»

Για τη γκάφα του BBC που αποκάλεσε τον Παύλο Γλύξμπουγκ πρίγκιπα διάδοχο της Ελλάδας ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

by Times Newsroom

Όπως είπε, «Το Πολιτειακό στη χώρα έχει λυθεί οριστικά με το δημοψήφισμα», και πρόσθεσε: «Το πώς αυτοαποκαλείται κάποιος είναι δικό του θέμα».

Για την εκλιπούσα Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε στο BBC και το Channel 4 ο Παύλος Γλύξμπουργκ, ο οποίος παρουσιάστηκε από αμφότερα τα κανάλια ως «πρίγκιπας διάδοχος» της Ελλάδας, προκαλώντας αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η Ελλάδα είναι δημοκρατία από το δημοψήφισμα του 1974 και δεν έχει στέμμα και βασιλικούς τίτλους.

Πολλοί, Έλληνες αλλά και ξένοι, χρήστες του Twitter σχολίασαν αρνητικά τα δύο κανάλια που, προφανώς μη έχοντας κάνει την απαραίτητη έρευνα, παρουσίασαν τον Παύλο Γλύξμπουργκ ως πρίγκιπα διάδοχο της Ελλάδας. Ο γιος τού τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, εμφανίστηκε στα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα με αφορμή τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και μίλησε για τη ζωή της και τις σχέσεις της με τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο 55χρονος Παύλος Γλύξμπουργκ χαρακτήρισε τη Βασίλισσα Ελισάβετ ως «έναν από τους πιο υπέροχους ανθρώπους όλων των εποχών», ενώ ετοιμάζεται να παραστεί στην κηδεία της αύριο. «Η Βασίλισσα ήταν πάντα ένα πολύ ευγενικό άτομο με την οικογένειά μου. Τους γονείς μου τους φρόντισε πολύ καλά όταν φύγαμε από την Ελλάδα και ζήσαμε στην Αγγλία για χρόνια» είπε ακόμη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com