Ουκρανία: Βίντεο με Ρώσο μισθοφόρο που κρατάει κρανίο Ουκρανού και λέει πως θα το κάνει «κύπελλο»

«Εμείς είμαστε ζωντανοί κι αυτός ο τύπος είναι ήδη νεκρός. Ας καεί στην κόλαση»

by Times Newsroom

Ένα φρικιαστικό στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού ένας διάσημος Ρώσος μισθοφόρος εμφανίζεται σε βίντεο να κρατάει το κρανίο ενός Ουκρανού στρατιώτη και εφόσον αναφέρει ότι θα το κάνει κύπελλο, να τονίζει τους λόγους που πρέπει να «αποουκρανοποιηθεί» η Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, ο blogger Serhii Sternenko δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο στο Twitter, όπου εμφανίζεται ο μισθοφόρος Ιγκόρ Μανγκούσεφ, ο οποίος σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ πολεμάει εδώ και χρόνια για τον λογαριασμό της Ρωσίας και ο ίδιος έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός ακόμα και σε πολίτες.

Στο βίντεο λοιπόν, κρατάει ένα κρανίο στο χέρι του και εφόσον λέει πως θα το κάνει κύπελλο, τονίζει πως χρειάζεται «αποουκρανοποίηση» στην Ουκρανία, ώστε η Ρωσία να πάρει πίσω τα εδάφη της και να «σκοτώσει όσους δηλώνουν Ουκρανοί». Μάλιστα, επισημαίνει ότι δεν πρόκειται μόνο για εδαφικό πόλεμο, αλλά και για αναμέτρηση ιδεολογιών.

«Εμείς είμαστε ζωντανοί κι αυτός ο τύπος είναι ήδη νεκρός. Ας καεί στην κόλαση. Δεν ήταν τυχερός. Θα κάνουμε ένα κύπελλο με το κρανίο του», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com