Πασχάλης Τσαρούχας για αγωγή Κιμούλη: Είναι εκφοβισμός, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα…

Ο Γιώργος Κιμούλης ζητάει αποζημίωση πάνω από 1 εκατομμύριο από τον ΣΕΗ αλλά και από τους ηθοποιούς Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς.

by Times Newsroom

O Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη.

Ο Γιώργος Κιμούλης ζητάει αποζημίωση πάνω από 1 εκατομμύριο από τον ΣΕΗ αλλά και από τους ηθοποιούς Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς.

«Η σταχυολόγηση των συνεντεύξεων των κοριτσιών που υποστήριξαν δημόσια ότι υπέφεραν από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου στο οποίο εγώ δεν μετέχω. Εγώ θεωρώ ότι αυτονόητα όταν βγαίνουν πέντε άνθρωποι και λένε ότι έχω πρόβλημα με αυτόν τον ηθοποιό πρέπει να εκκινήσει διαδικασία. Θεώρησε ότι προσβάλει το Σωματείο ένας μέλος του να κατηγορείται από τόσους ανθρώπους και θέλησε να μάθει την αλήθεια. Το πειθαρχικό απαλλάσσει κι όλας, δεν μοιράζει ποινές» εξήγησε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Όλες οι κοπέλες που μίλησαν δημόσια, έχουν έρθει και έχουν καταθέσει. Υπάρχουν και τα πρακτικά τα οποία έχει παραλάβει ο μηνυτής μας» δήλωσε ο κ. Τσαρούχας και συνέχισε: «Έχουν γίνει τα πάντα».

«Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν να ανοίξει το θέμα για τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Από τη στιγμή που ήρθε το θέμα στο Πειθαρχικό ήμουν υποχρεωμένος να τις καλέσω να καταθέσουν όπως τον ίδιο. Να τον ενημερώσω για το είπαν και να απαντήσει. Θεωρώ ότι είναι το επόμενο στάδιο εκφοβισμού αυτό. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Εμείς θα συνεδριάσουμε κανονικά» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Θα αποφασίσουμε τι θα προτείνουμε στη Γενική Συνέλευση. Εκκρεμεί η τελευταία συνεδρίαση στην οποία έχει κληθεί. Αντί να τοποθετηθεί για τις καταθέσεις των κοριτσιών προτίμησε να μας στείλει αγωγές. Κάποιες κοπέλες τις καλέσαμε πάλι για να καταθέσουν πάνω σε κάποιες λεπτομέρειες» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Η ψυχολογική και η λεκτική βία δεν είναι βία; Εμείς δεν είμαστε κακουργιοδικείο, είμαστε Σωματείο. Οι αποφάσεις μας ξεκινούν και τελειώνουν στο πλαίσιο του Σωματείου»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε: «Δεν ανησυχώ γιατί έχει τόσο σωστά και τυπικά τηρηθεί η διαδικασία και σε όσα ζητήματα βάζει στην αγωγή του ο κ. Κιμούλης υπάρχει απαντήσεις και αποδείξεις. Δεν έχει νόημα να λες σε κάποιον κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει. Εγώ δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του. Εμείς βρεθήκαμε σε μια θέση η οποία πρώτα και πέρα από όλους και όλα ήταν δυσάρεστο για εμάς. Προς τιμήν μας μείναμε και το υπηρετήσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και εντιμότητα και με ισχυρό αίσθημα δικαίου. Δεν θέλαμε να αδικήσουμε κανένα. Δεν κοινοποιήσαμε ονόματα και πράγματα ούτε τραβήξαμε καμία υπόθεση από τα μαλλιά».

Όσον αφορά την προηγούμενη διαγραφή του κ. Κιμούλη ο ίδιος τόνισε: «Όντως έχει διαγραφεί ο Κιμούλης και κακώς έχει επανεγγραφεί από την προηγούμενη διοίκηση. Υπάρχουν πρακτικά. Ότι μας ζήτησε το έλαβε. Σαν Πασχάλης σου λέω ότι μακάρι να πάει στο ακροατήριο για να πληροφορηθεί η κοινωνία και όλες τις λεπτομέρειες επί όλων των υποθέσεων που περιλαμβάνονται στο φάκελο και με ποιο τρόπο λειτούργησε το Πειθαρχικό».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή