Πούτιν: Κατέρρευσε μετά από πολύωρη σύσκεψη με αξιωματικούς του

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν.

by Times Newsroom

Μετά από πολύωρη σύσκεψη με αξιωματικούς του, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν σηκώθηκε από το γραφείο του και αισθάνθηκε ξαφνικά – σύμφωνα με πηγές από το Κρεμλίνο – «έντονη αδυναμία και ζαλάδα» με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεσα ιατρική βοήθεια.

Τη συγκεκριμένη είδηση μεταδίδει η Daily Mail, η οποία ωστόσο σημειώνει ότι οι παραπάνω πληροφορίες είναι δύσκολο να επιβεβαιωθούν από ανεξάρτητη πηγή.

Η σχετική ανάρτηση στο Twitter

Τονίζεται πάντως ότι αυτή η ξαφνική αδιαθεσία θα δικαιολογούσε την ακύρωση ετήσιας εκδήλωσης κατά την οποία ο πρόεδρος της Ρωσίας απαντά σε ερωτήσεις πολιτών.

Όπως μεταδίδεται στο Telegram του General SVR, μετά από αυτό το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμός στους γιατρούς του Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίοι τον συμβούλεψαν να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το εν λόγω μέσο δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας. Και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι είναι «βαριά άρρωστος» αφού φέρεται να πάσχει ακόμα και από καρκίνο και Πάρκινσον.

Οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα, καθώς η στάση του σώματός του, το περπάτημά του, το πρησμένο του πρόσωπο δημιουργούν ερωτήματα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή