Σκέρτσος στον Realfm 97,8: «Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο υποψήφιοι του-Διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της δήθεν τουρκικής μειονότητας;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος στον Realfm 97,8, εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την στάση που κρατά απέναντι στο Λιμενικό.

by Times Newsroom

Συγκεκριμένα είπε : «Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως εμπειρογνώμονας, ως εισαγγελέας, συμμετέχει σε συσκέψεις, δεν αφήνει το λιμενικό να κάνει την δουλειά του όπως πρέπει και η πρώτη του έγνοια είναι να ρίξει ευθύνες στο λιμενικό σώμα που φυλάει τα σύνορα, σώζει ζωές και όχι στους διακινητές» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος. «Οι λαθροδιακινητές είναι το πρόβλημα, οι λαθροδιακινητές είναι οι εγκληματίες. Αυτοί οδήγησαν σε αυτόν τον υγρό τάφο τους ανθρώπους αυτούς. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, ακούμε αριθμούς που δεν έχουν επιβεβαιωθεί» πρόσθεσε.

«Τα τελευταία 4 χρόνια έχουν γίνει περισσότερες από 40.000 διασώσεις από το λιμενικό. Είναι αυτονόητο και η αποστολή του, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται μόνο με ένα ένα μέρος της αποστολής γιατί υπάρχει άλλο ένα, να φυλάει τα σύνορα. Θυμίζω την περίοδο 2015-2019 για τον κ. Τσίπρα η θάλασσα δεν είχε σύνορα. Άρα υπάρχει μια σαφής διαφορά στον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε και την φύλαξη των συνόρων και την διαφύλαξη της εθνικής ακεραιότητας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σκέρτσος σημείωσε για τον Μουσταφά Κατραντζή ότι «Δεν πρέπει να υποπίπτουμε στον συμψηφισμό που επιχειρεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ο κ. Κατραντζής έκανε μια δήλωση πριν από λίγο, όπου οικειοθελώς αποσύρθηκε από την εκλογική διαδικασία, με ευαισθησία ώστε να μην εργαλειοποιείται το όνομά του. Ένα είναι το ερώτημα. Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ για τα οποία δεν έχω καμία γνώση. Αυτό που βλέπουμε είναι μια προσπάθεια συμψηφισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα: Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο υποψήφιοί του εκπροσωπούν και διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της δήθεν τουρκικής μειονότητας;».

«Το τουρκικό προξενείο έχει αποδεδειγμένα στείλει μηνύματα υπέρ των δύο αυτών υποψηφίων και κανενός άλλου. Χάρη σε αυτή τη στήριξη και την ευθεία παρέμβαση φαίνεται ότι υπήρχαν αποτελέσματα» διευκρίνισε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com