Στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη συζυγό του Μαρέβα το μεσημέρι της Κυριακής

O Πρωθυπουργός και η σύζυγός του είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις τέσσερις νέες εκθέσεις του μουσείου που θα ανοίξουν για το κοινό την ερχόμενη εβδομάδα

by Times Newsroom

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ξεναγήθηκαν σε όλο το μουσείο από την καλλιτεχνική διευθύντρια, Κατερίνα Γρέγου.

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τις δύο ιστορικές εκθέσεις αφιερωμένες στον Ιάννη Ξενάκη (1922-2001), τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα πρωτοπόρο συνθέτη, στη μεγαλύτερη παρουσίαση του έργου του που έχει γίνει ποτέ.

O Πρωθυπουργός και η σύζυγός του είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις τέσσερις νέες εκθέσεις του μουσείου που θα ανοίξουν για το κοινό την ερχόμενη εβδομάδα στα πλαίσια του κύκλου «Κι’ αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο;». Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει αποκλειστικά γυναίκες δημιουργούς και μια νέα παρουσίαση της Συλλογής του ΕΜΣΤ με τίτλο «Γυναίκες, Μαζί» που συμπεριλαμβάνει και την πρώτη παρουσίαση έργων από την μεγάλη δωρεά της συλλογής του Δ. Δασκαλόπουλου στο ΕΜΣΤ, καθώς και ατομικές εκθέσεις των Λήδα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρωμανού και Δανάη Ανεσιάδου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή