ΣΥΡΙΖΑ: «Εμφύλιος» για ΜΜΕ και αυτοδιοικητικές

Ο,τι συμβαίνει στο παρασκήνιο όλες αυτές τις ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεβαίνει σιγά σιγά στην επιφάνεια. Εφτανε μία αποστροφή της Εφης Αχτσιόγλου σε συνέντευξη σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της Αττικής για να ενεργοποιήσει τα… αντανακλαστικά του Παύλου Πολάκη και ο «αψύς Σφακιανός» να της απαντήσει θιγόμενος.

by Times Newsroom

Την ίδια στιγμή, μόλις η «Ομπρέλα» πληροφορήθηκε ότι μετά από τόσες και τόσες αρνήσεις (Φαραντούρης, Ηλιόπουλος κ.ά.) οι… θεματοφύλακες του Αλέξη Τσίπρα, Σβίγκου και Βασιλειάδης, κατάφεραν να πείσουν τον Κώστα Ζαχαριάδη να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, άφησε να διαρρεύσει -λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας- ότι θα προτείνει τον Νίκο Φίλη.

ΣΥΡΙΖΑ: «Εμφύλιος» για ΜΜΕ και αυτοδιοικητικές

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και αν θέλουν οι υποψήφιοι διάδοχοι του Αλέξη Τσίπρα να πείσουν την κοινή γνώμη για το αντίθετο, πορεύεται μέσα σε συνθήκες τοξικότητας και διχασμού στο εσωτερικό του.

«Να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μη μας αδικούν», είπε η Εφη Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της, για να της απαντήσει ο Παύλος Πολάκης, μεταξύ άλλων: «“Να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μη μας αδικούν”!!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;; Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση: Θα συνεχίσω να “αδικώ”… αυτούς τους “δημοσιογράφους” και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υπηρετούν! Γιατί αλλιώς αυτή η χώρα ούτε θα ξεβρoμίσει ούτε θα φτιάξει!… ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ…».

Τώρα τα ΜΜΕ είναι στο επίκεντρο της κόντρας Αχτσιόγλου – Πολάκη και αποτελούν και πάλι κομμάτι της ατζέντας της διαδοχής του Τσίπρα.

Από την Κουμουνδούρου άφηναν να διαρρεύσει πως θεωρούν απαράδεκτη την ανάρτηση Πολάκη, ενώ στελέχη που πρόσκεινται στην Eφη Αχτσιόγλου αφενός έκαναν λόγο για σκόπιμη παραποίηση των λεγομένων της από τον Παύλο Πολάκη.

Είναι αληθές ότι ειδικά από την ημέρα που παρουσιάστηκε η μέτρηση της Metron Analysis για το «Βήμα της Κυριακής» που έφερε την Εφη Αχτσιόγλου πρώτη στις προτιμήσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, η κ. Αχτσιόγλου βάλλεται από τους μηχανισμούς των συνυποψηφίων της ως συστημική, αγαπημένη της διαπλοκής κ.λπ.

«Συντρόφια μου καλά και αγαπημένα, κανένας συστημικός καναλάρχης ΜΜΕτζής δεν μπορεί να επιβάλει ή να χειραγωγήσει την Εφη, τον Νίκο, τον Ευκλείδη και τον Στέφανο…», επιχείρησε να παρέμβει ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com