Το περιβάλλον Μαρινάκη διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της Εστίας – «Είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας»

«Τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί»

by Times Newsroom

Το δημοσίευμα της Εστίας το οποίο κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καλώντας σε εκεχειρία μετά το δημοσίευμα του Βήματος για το μοντάζ των Τεμπών διαψεύδει κατηγορηματικά το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα θεωρείται προϊόν επιστημονικής φαντασίας καθώς όπως τονίζει το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο.

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διέψευσε κατηγορηματικά κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σημειώνοντας πως για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η εφημερίδα «Εστία» δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη. Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Θυμίζουμε, ότι το δημοσίευμα της «Εστίας» διέψευσε και ο Χρήστος Ράπτης ο οποίος εμφανίζεται να είδε το υποτιθέμενο sms.

Σε κείμενο του ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης χαρακτηρίζει το δημοσίευμα χυδαίο ψεύδος και λέει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή