Το ρετιρέ της κόρης του Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη – Προσπαθεί να το νοικιάσει για 9.200 ευρώ το μήνα

Η οικογένεια του Ρώσου προέδρου έγινε στόχος κυρώσεων από τη Δύση

by Times Newsroom

Το πολυτελές εσωτερικό του χρυσοποίκιλτου ρετιρέ της «μυστικής» κόρης του Βλαντιμίρ Πούτιν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά. Η Luiza Rozova, 19 ετών, είναι η κόρη της «πρώην ερωμένης» του Ρώσου προέδρου Svetlana Krivonogikh, 45 ετών. Μιας εργαζόμενης στην καθαριότητα που μετατράπηκε σε πολυεκατομμυριούχο και τώρα κατέχει μερίδιο σε μεγάλη ρωσική τράπεζα.

Η Luiza και η Krivonogikh λέγεται ότι επιδιώκουν να νοικιάσουν την πολυτελή έπαυλη της Αγίας Πετρούπολης για 9.200 ευρώ το μήνα.

Οι φωτογραφίες από το μεσιτικό γραφείο Engel & Volkers που συνδέεται με τη Γερμανία δείχνουν την εκπληκτική υπερβολή των επιχρυσωμένων εσωτερικών χώρων, οι οποίοι, σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα, δείχνουν ότι οι σχεδιαστές κολακεύουν τη «ματαιοδοξία» του ιδιοκτήτη. Η αγγελία ωστόσο πλέον έχει κατέβει από το site της εταιρείας ακινήτων.

Οι γείτονες στο ελίτ τετράγωνο είναι μερικοί από τους παλαιότερους φίλους του Πούτιν, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν πλέον κυρώσεις από τη Δύση. Αλλά η Λουίζα, σε αντίθεση με τις δύο μεγαλύτερες κόρες του Πούτιν, δεν έχει υποστεί κυρώσεις.

Η αποκάλυψη ακολουθεί μια πρόσφατη αποκάλυψη ότι η Λουίζα και η μητέρα της ζουν τώρα σε ένα άλλο ρωσικό ρετιρέ, το οποίο πρόσφατα άξιζε έως και 1,7 εκατομμύρια λίρες πριν οι δυτικές κυρώσεις προκαλέσουν δραματική πτώση της ρωσικής οικονομίας.

Η φοιτήτρια -κάποτε ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- έκανε τους λογαριασμούς της ιδιωτικούς αφού βομβαρδίστηκε από ένα κύμα οργής για τον πόλεμο στην Ουκρανία που ξεκίνησε ο Πούτιν, ο οποίος δεν έχει αναγνωρίσει δημόσια την κόρη του, γνωστή και ως Elizaveta ή Luiza Krivonogikh.

Απίστευτη πολυτέλεια σε ένα από τα πιο ιδιωτικά συγκροτήματα της Αγίας Πετρούπολης

Το ρετιρέ που προσφέρεται προς ενοικίαση στο νησί Kamenny περιήλθε στην κατοχή του Krivonogikh ένα χρόνο μετά τη γέννηση της Luiza και πιστεύεται ότι εκεί μεγάλωσε το “παιδί της αγάπης” του Πούτιν.

Αποκαλείται «ένα από τα πιο ιδιωτικά συγκροτήματα της Αγίας Πετρούπολης», σύμφωνα με έρευνα του BBC Russia, και κατασκευάστηκε από εταιρεία που συνδέεται με την Rossiya Bank, η οποία θεωρείται το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα του στενού κύκλου του προέδρου.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων περιβάλλεται από τάφρο και διακρίνεται για τη συμπαγή κλασική αρχιτεκτονική του.

Στο εσωτερικό του, ο πρώτος όροφος διαθέτει σαλόνι και βεράντα με θέα στον ποταμό Νέβα. Ένας γιγαντιαίος πολυέλαιος κρέμεται από το ταβάνι στο διάδρομο. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με χρυσοποίκιλτο κρεβάτι και ένα παιδικό δωμάτιο με περίτεχνα ζωγραφισμένη οροφή και χώρο παιχνιδιού. Στον τρίτο όροφο του διαμερίσματος υπάρχει ένα μπαρ με home cinema και μια ξαπλώστρα ιταλικού σχεδιαστή καλυμμένη με χρυσό φύλλο.

Το όνομα της Krivonogikh δεν αναφέρεται από το μεσιτικό γραφείο που διαφημίζει το προς ενοικίαση διαμέρισμα 447,4 τετραγωνικών μέτρων – αλλά το ρετιρέ της είναι γνωστό ότι είναι το μοναδικό αυτού ακριβώς του μεγέθους στο συγκρότημα των 21 ελίτ διαμερισμάτων.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τα διαμερίσματα πουλήθηκαν σε μερικούς από τους πιο στενούς φίλους του Πούτιν – τους μεγιστάνες Βασίλι Σεστάκοφ, Αρκάντι Ρότενμπεργκ, Γιούρι Κοβαλτσούκ, Νικολάι Σαμάλοφ, Σεργκέι Φουρσένκο και Αλεξέι Μορντάσοφ.

Η Krivonogikh και η κόρη της έχουν επίσης ένα σπίτι 3,1 εκατομμυρίων λιρών στο Μονακό, και η πρώην ερωμένη του Πούτιν – μία από τις πλουσιότερες γυναίκες της Ρωσίας – έχει μια εκτιμώμενη οικονομική και περιουσιακή περιουσία 74 εκατομμυρίων λιρών.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή