Τσίπρας προς κυβέρνηση: Είστε ήδη δεύτερο κόμμα, προκηρύξτε εκλογές ακόμη και τον Μάρτιο για να λυτρώσετε τη χώρα

«Σας εκλιπαρούμε, μην ταλαιπωρείτε άλλο τους εαυτούς σας και τον λαό»

by Times Newsroom

«Είστε η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή, ζητώντας από την κυβέρνηση να κάνει εκλογές το συντομότερο δυνατό.

«Σας εκλιπαρούμε, μην ταλαιπωρείτε άλλο τους εαυτούς σας και τον λαό. Κάντε τις νωρίτερα, λυτρώστε τον λαό από την ανικανότητα και την αλαζονεία σας. Κάντε εκλογές το συντομότερο δυνατό να γλιτώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί σε αυτόν τον τόπο», είπε.

Αφού άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «τις τελευταίες μέρες οι υπουργοί δεν ασχολούνται με τα θέματα των υπουργείων τους, έχουν σηκώσει τα μολύβια και ασχολούνται με το πού θα είναι υποψήφιοι. Γιατί τις τελευταίες μέρες βλέποντας την επικινδυνότητα στην οποία έχετε φέρε την οικονομία και την κοινωνία, έχετε πάρει μια απόφαση να δραπετεύσετε».

«Σας εκλιπαρούμε, ορίστε εκλογές. Τον Μάιο, τον Μάιο. Εμείς λέμε τώρα, τον Μάρτιο. Μην περιμένετε μέχρι το Μάιο», προσέθεσε, για να σχολιάσει: «Θέλετε να αλλάξετε τον εκλογικό νόμο ξανά; Αλλάξτε τον και δυο και τρεις φορές. Ό,τι και να φέρετε, εκλογικό νόμο που να βγάζει 50 και 60 έδρες μπόνους στο δεύτερο κόμμα δεν θα το καταφέρετε, είναι αντισυνταγματικό- γιατί είστε ήδη δεύτερο κόμμα και θα είστε όποτε κι αν προκηρύξετε εκλογές».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή