Τζόνι Ντεπ: Αίτημα για επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής» συγκέντρωσε πάνω από 437.000 υπογραφές

Κατά τη διάρκεια της δίκης με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, ο σταρ ισχυρίστηκε ότι έχασε τον ρόλο στους «Pirates 6» λόγω των κατηγοριών της

by Times Newsroom

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ θέλουν να τον δουν ξανά στον κεντρικό ρόλο στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό franchise του. Ενώ συνεχίζεται η δίκη μετά την αγωγή που κατέθεσε ο ηθοποιός για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, το αίτημα να επιστρέψει ο Ντεπ στην ταινία «Pirates of the Caribbean 6» επανήλθε στο προσκήνιο.

Το αίτημα στο Change.org είχε αρχικά στόχο τη συγκέντρωση 500.000 υπογραφών, αλλά με την πάροδο του χρόνου το ενδιαφέρον γι αυτό εξασθένησε. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο το αίτημα «We want him back» (Τον θέλουμε πίσω) έχει συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές, οι οποίες ανέρχονται πλέον σε 437.600.

Πολλοί από τους σχολιαστές του αιτήματος έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους στον σταρ, γράφοντας: «Ο Τζόνι Ντεπ δεν μπορεί να αντικατασταθεί» και «Ο Τζόνι αξίζει δικαιοσύνη».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Ντεπ ισχυρίστηκε ότι έχασε τον ρόλο του στην ταινία «Pirates 6» λόγω των κατηγοριών της Χερντ για κακοποίηση και επίθεση, καθώς και λόγω της συνεχιζόμενης δικαστικής τους διαμάχης. Ο ατζέντης του κατέθεσε ότι επρόκειτο να κερδίσει πάνω από 22 εκατομμύρια δολάρια από την ταινία.

Η Χερντ καταθέτοντας στη δίκη μίλησε για τη συμπεριφορά του Ντεπ κατά τη διάρκεια του γάμου τους, κατηγορώντας τον ηθοποιό για κατάχρηση ουσιών, απειλές και συναισθηματική κακοποίηση εναντίον της, καθώς και περιστατικά βίας.

«Η Άμπερ Χερντ κατέστρεψε τη ζωή και την καριέρα του Τζόνι Ντεπ. Ο Τζόνι Ντεπ ήταν πάντα ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς από τότε που ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική γύρω στα 21 του. Αυτός ο άνθρωπος ΠΟΤΕ δεν απογοητεύει όταν κάνει μια ταινία, οπότε γιατί συνεχίζουν να τον εμποδίζουν να γυρίσει τους Πειρατές της Καραϊβικής; Αυτή η ταινία δεν είναι τίποτα χωρίς αυτόν! Υπογράψτε αυτήν την αίτηση για να βοηθήσετε τον Τζόνι Ντεπ να επιστρέψει σε αυτό που του αρέσει και κάνει καλύτερα.

Εάν άνδρες γελοιοποιούνται επειδή χτυπούν γυναίκες και χάνουν τη δουλειά/την καριέρα τους, τότε αυτό ακριβώς θα έπρεπε να συμβαίνει στην Άμπερ Χερντ. Αυτήν τη στιγμή εργάζεται στο Aqua-man 2 και θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί από αυτήν την ταινία και από όποια άλλη συμμετέχει, καθώς δεν είναι δίκαιο να την αφήσουμε να συνεχίσει να έχει τη ζωή της όταν κατέστρεψε τη ζωή κάποιου άλλου» αναφέρεται στο αίτημα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή