Βόλος: Πατέρας «μπούκαρε» σε πάρτι και χτύπησε την 16χρονη κόρη του

Τον κατήγγειλε στην αστυνομία η ανήλικη

by Times Newsroom

Καταγγελία στην αστυνομία έκανε ένα 16χρονο κορίτσι στον Βόλο, καθώς ο πατέρας της «εισέβαλε» σε πάρτι γενεθλίων, την εξύβρισε και της επιτέθηκε λεκτικά. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το gegonota.news, ο πατέρας άρχισε να σπρώχνει την κόρη του στο αυτοκίνητο και ταυτόχρονα την χτυπούσε.

Την επόμενη ημέρα, η 16χρονη -μαζί με 17χρονη φίλη της η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας– κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό και είπε πως ο πατέρας της είναι βίαιος απέναντι στη μητέρα της και την ίδια, αλλά από φόβο δεν τον έχουν καταγγείλει.

Η Εισαγγελία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ζητεί να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά αδύναμων ατόμων και εν προκειμένω της 16χρονης και της μητέρας της, της απλής σωματικής βλάβης κατά της 17χρονης και της εξύβρισης κατά συρροή. Επίσης, να διερευνηθεί αν υπάρχουν άλλες αξιόποινες πράξεις και να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για το εάν οι συνθήκες διαβίωσης της 16χρονης και της μητέρας της είναι υγιείς.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com