Βρετανία: Ασθενοφόρο εξερράγη- Λίγα λεπτά πριν είχε αφήσει ασθενή

Το βίντεο δείχνει ένα ασθενοφόρο να εκρήγνυται λίγα λεπτά αφότου είχε μια 91χρονη ασθενή

by Times Newsroom

Ο David και η Marilyn Brinklow έπιναν ένα φλιτζάνι τσάι όταν άκουσαν έναν τεράστιο κρότο και είδαν φλόγες στον μπροστινό τους κήπο στο Barton-under-Needwood, Staffordshire της Βρετανίας.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, το ιδιωτικό ασθενοφόρο είχε αφήσει τη γειτόνισσά τους μετά από παραμονή στο νοσοκομείο.

Το βίντεο δείχνει δύο νοσηλευτές να οδηγούν τη γυναίκα στο σπίτι της.

Ένας από τους νοσηλευτές φαίνεται να ελέγχει το ασθενοφόρο αφού ένας περαστικός εντόπισε καπνό να βγαίνει από τον κινητήρα και τους ειδοποίησε.

Λίγα λεπτά αργότερα, το όχημα εκρήγνυται με τέτοια δύναμη που η οροφή του σκίζεται και πετάει 50 πόδια στον αέρα πριν συντριβεί στο γκαράζ των Brinklows.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες, αλλά το ασθενοφόρο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι των Brinklows και έβαλε φωτιά στον κήπο τους.

Η ζέστη ήταν τόσο έντονη που το πίσω μέρος του Honda Civic τους έλιωσε, ενώ τα τζάμια του σαλονιού τους έσπασαν και οι κουρτίνες τους κάηκαν!

Εκρόσωπος του νοσοκομείου είπε:

«Δυστυχώς, κάποια από τα γειτονικά ακίνητα υπέστησαν ζημιές, τις οποίες θα διαχειριστούμε μέσω της ασφάλειας».

«Όλα τα ασθενοφόρα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας σε τακτική βάση και η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των ασθενών μας και των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε.

«Συνεργαζόμαστε στενά με τον κατασκευαστή του οχήματος και έναν ανεξάρτητο σύμβουλο ασφάλειας ως μέρος της συνεχιζόμενης εσωτερικής μας έρευνας».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com